AVÍS LEGAL

Condicions Generals
Registrar-se en aquest web implica l’acceptació de les normes que s’expliquen a continuació.

Propietat intel•lectual i industrial

Tots els continguts del web animalados.com són propietat de l’empresa Unió de Mumbrús S.L. o, en tot cas, disposa de l’autorització per a la seva reproducció. Tots els continguts són obres protegides per la legislació de propietat intel•lectual i industrial actuals. Queda prohibit doncs, la transmissió, reproducció o emmagatzematge dels continguts sense el previ consentiment de animalados.com sempre que hi hagi ànim de lucre o finalitats comercials.

Newsletter
Les persones que es donin d’alta del web animalados.com tenen l’opció de rebre les notícies o informacions més importants que anem publicant. Si canvien d’opinió i volen deixar de rebre aquestes comunicacions es poden donar de baixa al link que apareix en cada comunicació o des d’aquest enllaç.

Privacitat
Totes les dades que es demanen en el moment de donar-se d’alta de animalados.com són només d’ús intern i només se cediran a tercers per tal de poder fer l’entrega dels productes comprats. animalados.com ha signat contractes de confidencialitat tant amb l’empresa que es dedica a l’emmagatzematge com amb la que s’encarrega de la distribució, de manera que, en cap cas, aquestes empreses no poden utilitzar les dades per qualsevol finalitat diferent a l’enviament del producte.
Per comprar qualsevol producte de animalados.com, els clients hauran de proporcionar de forma voluntària i sota la seva responsabilitat, les dades personal, que hauran de ser certes. L’usuari que formalitza el procés de compra on line, declara ser el titular de la informació facilitada, o en el seu defecte, comptar amb l’autorització de la persona en el nom de la qual realitzi la gestió.
Els menors d’edat no comprar cap producte des d’aquesta pàgina i, si ho fan, la responsabilitat serà dels seus pares o tutors.

Legislació aplicable
Aquest web es regeix per la legislació espanyola vigent.

Modificacions
animalados.com es reserva el dret de modificar el contingut del web sense previ avís.

Educació
Defensem la participació dels lectors perquè som conscients que milloren la pàgina i que sense la vostra col•laboració, res del que estem fent té cap sentit. Però demanem unes normes mínimes d’educació i evitar qualsevol tipus d’insult.

Consultes i propostes
L’objectiu de animalados.com és anar millorant a poc a poc i, per aquets motiu, estem oberts a qualsevol aclariment o proposta des del correu info@animalados.com.