35.000 signatures demanen que un sense sostre pugui recuperar la seva gossa

Més de 34.000 persones ja han signat una petició perquè un sense sostre búlgar que passa les nits en uns jardins del barri de Les Corts a Barcelona pugui recuperar a la seva gossa. Fa uns dies els Mossos d’Esquadra van separar a Kris de la seva gossa al·legant maltractament animal, cosa que neguen els veïns de la zona.

Kris és un jove búlgar que viu des de fa temps acompanyat per la seva gossa, Sara. Encara que els Mossos li van assegurar que se la tornarien, van passant els dies i no ha estat així. Davant d’aquesta circumstància una veïna del barri, Ariana Sabaté, ha iniciat una campanya de recollida de signatures a través de la plataforma Change.org per demanar a l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, que la gossa pugui retornar amb el seu amo.

Segons la campanya, “aquesta gosseta ha tingut més amor del que molts animals, lamentablement, rebran”. Una conseqüència d’aquesta situació, més enllà de la dolorosa separació, és que després de perdre a la seva gosseta Kris porta una setmana gairebé sense menjar ni dormir a la ansietat.

Des de Tincungos ens sumem a aquesta iniciativa i demanem als nostres lectors, amants dels animals, que signin aquesta petició

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *