Arriba la nova àrea d’esbarjo per a gossos d’Horta-Guinardò

L’àrea compta amb 700 metres quadrats i ha costat 270.000  euros

El govern municipal de Barcelona ultima la seva posada en marxa d’una gran àrea per a gossos a cada districte de Barcelona. Ara, ho fa amb la inauguració  d’una nova àrea d’esbarjo de 700 metres quadrats al districte d’Horta-Guinardó, entre els carrers de Coll i Alentorn i Fernán Caballero. Aquesta àrea compta amb varis nivells i una sorra garbellada, per tal que els animals no pateixin. A més, s’hi han instal·lat elements d’agility perquè els gossos hi puguin jugar.

A l’interior d’aquesta àrea d’esbarjo, que ha suposat 270.000 euros de les arques municipals, s’hi troben també bancs de material no oxidable, així com un abeurador, dissenyat perquè els gossos hi puguin beure sense dificultats. L’ajuntament ha informat que s’hi ha instal·lat un nou sistema d’il·luminació, per millorar l’experiència d’animals i propietaris.

La nova àrea d’esbarjo per a gossos d’Horta-Guinardò estava prevista fa temps per part de l’ajuntament. El consistori municipal es va comprometre a instal·lar una gran àrea d’esbarjo de gossos per a cada districte de la ciutat, una promesa que pel moment està complint. El projecte total constarà aproximadament 2 milions d’euros.

Tanmateix, des d’algunes plataformes animalistes,  com espai gos Barcelona, han criticat “el progressiu desplaçament d’usuaris amb gossos de parcs cap a àrees d’esbarjo tancades”. Algunes plataformes, malgrat agrair la inversió en espais per a gossos, lamenten que es “multi i es persegueixin” els propietaris de gossos que van amb els animals a espais verds”.

Respecte les àrees de gossos en general, algunes han comptat amb un important suport ciutadà, com l’àrea d’esbarjo de les Corts. En canvi, altres ja generen desperfectes, com l’àrea de gossos siutada al carrer de Nàpols,  malgrat haver suposat una gran inversió per part del consistori. Consulta aquí la guia de totes les àrees de gossos de Barcelona

1 resposta
 1. pilar says:

  ESTIC MES QUE TIPA DE GOSSOS AL BARRI, AIXÓ SI, ÉS UNA VERITABLE PANDEMIA.
  LES MICCIONS I CAGADES, ESTAN PER TOT ARREU, EL PARC DEL GUINARDÓ ESTÀ PRÉS PER AQUESTS ANIMALS, AMB LA BENEVOLENCIA DE L’AJUNTAMENT.
  NO HI HA DRET QUE TINGUIN MES DRETS ELLS QUE LES PERSONES, JO NO VULL COMPARTIR EL MEU ESPAI AMB GOSSOS,
  VAIG A PARCS ON NO ESTANT PERMESOS, DONCS ENTREN I FAN EL QUE VOLEN I MAI HE VIST CAP AUTORITAT MUNICIPAL MULTAR ALS INCIVICS AMOS.
  NO HI HA DRET QUE EL CONSISTORI PRIORITZI DINERS EN VERS ALS GOSSOS EN PIPI-CANS I JOC D’ESBARJO, MENTRE TANT I HA QUI ES MORE DE GANA, S’HA DE PUJAR LÍMPOST PER LA TINENÇA D’ANIMALS I REGULAR LA TINENÇA D’ANIMALS ALS PISOS.
  GRACIES

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *