Augmenten les sancions interposades per la Policia a Càceres per no complir amb la normativa de gossos de races potencialment perilloses

La policia interposa sancions per un total de 16.252 euros a Càceres per qüestions relacionades amb gossos de races potencialment perilloses en el que portem d’agost.

En l’últim mes s’ha intensificat a Càceres el control per comprovar que els gossos estan censats i que aquelles persones responsables d’animals de races potencialment perilloses tenen llicència municipal i segur i els porten amb el corresponent morrió. El resultat ha estat molt contundent, amb sancions per un total de 16.252 euros interposades per la Policia Local durant els primers onze dies del mes d’agost.

Pel que fa a les zones en què s’han produït denúncies, les més repetides han estat el Parque del Príncipe, la Avenida de España, la de Alemaña, en Mejostilla i al carrer Arturo Aranguren.

L’alcaldessa en funcions, María José Pulido, ha valorat la feina de la Policia Local, “aquesta intensificació de la vigilància estan donant els seus resultats, com podem comprovar per les sancions interposades. Tenir un gos no és un hobby, és una responsabilitat que comporta obligacions per/amb l’animal i amb la resta de la societat, per tal d’aconseguir una bona convivència”.

Entre les sancions, s’ha denunciat en l’última setmana a un veí que passejava amb dos gossos de raça potencialment perillosa sense morrió i sense tenir llicència ni assegurança dels animals censats. Per això, se li ha proposat per sanció un muntant de 4.056 euros.

Així mateix, s’ha denunciat una veïna per romandre amb quatre gossos solts a la terrassa d’un bar, un d’ells potencialment perillós que no tenia morrió ni llicència i tampoc estava censat. Se li ha proposat per una multa de 3.005 euros. També s’ha interposat una altra sanció de 2.879 euros a un altre ciutadà de Càceres per no tenir llicència municipal per a gossos de races potencialment perilloses.

La Policia continua controlant també que els amos dels gossos recullen els excrements i netegen les miccions. Referent a això, s’ha multat a l’última setmana a l’amo d’un animal per no fer-ho.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *