Descobreix la nova platja per a gossos de Chiclana

El municipi andalús estrena aquesta temporada de platja un espai per a l’esbarjo caní.

La platja per a gossos de Chiclana de la Frontera ja és una realitat. Durant aquests dies, hem pogut observar els primers peluts que han decidit passar una estona d’esbarjo en aquest nou espai que ha estat habilitat per l’ajuntament del municipi gadità després de comptar amb el vistiplau de la Junta d’Andalusia.

El tram de platja habilitat per a gossos té uns 150 metres lineals i es troba ubicat a la platja de Lavaculos, més concretament entre l’espigó i l’aparcament que es troba al revolt de la Urbanització Costa Sancti Petri. Els animals podran gaudir d’aquest espai d’esbarjo des de l’1 de juny fins al final del mes de setembre.

La platja canina de Chiclana té un accés a través d’una passarel·la de fusta i està delimitada per línies de balises similars a les utilitzades a les zones nàutiques. L’espai dedicat als gossos inclou equipaments com a papereres i senyalitzacions del seu ús.

Normes d’ús i comportament

-Només pots estar a la platja amb el teu animal de companyia a la zona delimitada com a “platja canina”.

-Recorda sempre portar bosses per recollir els excrements del teu animal i dipositar-los a les papereres.

-El teu animal ha d’estar en tot moment controlat per tu per evitar molèsties a la resta d’usuaris. Els gossos de raça potencialment perillosa hauran d’anar en tot moment amb corretja, fins i tot a la zona tancada.

-Per accedir a la platja canina has d’utilitzar únicament el sender de vianants habilitat per fer-ho.

-A la platja canina, els animals podran estar solts excepte els potencialment perillosos i els que pesin més de 20 kg.

-L’animal podrà gaudir de la làmina d’aigua, però sempre amb el responsable, proveït de la corretja i dins del front delimitat per l’abalisat de platja canina.

-La zona és d’ús només per a animals, per la qual cosa no es podrà fer servir per al bany, l’ús turístic recreatiu de tots els usuaris de la platja, inclosos els responsables dels animals.

-Recorda que el teu gos ha d’estar censat amb microxip, vacunat correctament, desparasitat i amb la documentació en regla.

-Si el teu gos està catalogat com a potencialment perillosos ha d’anar amb morrió i subjecte en tot moment amb la seva corretja.

-La persona que guiï l’animal serà responsable dels danys i perjudicis que pugui ocasionar.

Chiclana comptarà així amb un espai pet-friendly molt sol·licitat tant per residents com per turistes que busquen gaudir de les vacances al costat dels seus animals de companyia. Aquesta platja canina serà la quarta de la província de Cadis, juntament amb la de Rota, la d’Algesires i la de Sant Fernando.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *