Neix una aplicació per ajudar a gossos en adopció o perduts a trobar casa

Neix una aplicació per ajudar a gossos en adopció o perduts a trobar casa. Guau! qué perros és el nom de l’aplicació gratuïta per a telèfons Android que té l’objectiu de posar en contacte a gossos que s’han perdut amb els seus amos i a gossos que estan en adopció amb possibles adoptants.

L’aplicació divideix en tres categories: gossos en adopció, gossos perduts i gossos trobats. Els usuaris poden fer recerques en aquestes categories filtrant per província, raça o sexe de l’animal. A més poden compartir els resultats a les xarxes socials de manera fàcil i còmoda.

El creador d’aquesta aplicació és Darío López Padial, un ingenier informàtic de 25 anys de Granada. Explica que la idea va sorgir quan va veure que tantes associacions o protectores d’animals desenvolupaven aquestes tasques a través dels seus webs o xarxes socials però que, en canvi, no existia cap aplicació que els permetés difondre-ho d’una manera única i inmediata. Guau! qué perros pretén omplir aquest buit.

L’aplicació fa poc temps que està disponible, ara falta veure si els usuaris sabran veure en ella una oportunitat per buscar gossos perduts o trobar cases per gossos en adopció d’una manera més ràpida i eficient.

Podeu trobar Guau! qué perros a les següents xarxes socials:

https://twitter.com/guauqueperros
https://facebook.com/guauqueperros

&nbsp

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *