Ricard Parés: el nou president del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) ha renovat la seva presidència, que ara passarà a ser ocupada pel vicepresident del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, Ricard Parés, qui desenvoluparà els dos càrrecs. Durant aquesta legislatura de quatre anys que ara s’inicia, Parés s’ha marcat dos objectius clars: posar en valor la professió veterinària i posicionar el Consell com a interlocutor de la professió davant l’administració.

Aquesta renovació es produeix després de que l’anterior presidenta, Cori Escoda, hagi conclòs el seu mandat com a presidenta del Consell i també com a presidenta del Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, tal i com estableixen els estatuts d’ambdues institucions.

Ricard Parés agraeix la tasca realitzada a Cori Escoda i es proposa donar continuïtat a tots els projectes que ella va impulsar. “Seguirem treballant des de la perspectiva One Health (Una Sola Salut): és el concepte que ens permet incloure tot el col·lectiu veterinari, ja que interrelaciona la salut humana, l’animal i la mediambiental”, destaca el nou president.

Sobre Ricard Parés

Llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Parés va iniciar la seva carrera en el camp dels petits remugants. Des del 2002 ha treballat en el sector porcí com a director de l’Associació Catalana de Productors de Porcí (Porcat).

Actualment, combina la seva activitat professional amb la docència a la universitat, ja que és professor associat al Departament de Ciència Animal i Alimentària de la Facultat de Veterinària de la UAB i al Campus d’Alimentació i Nutrició Torribera de la Universitat de Barcelona (UB).

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *