‘Sonia i el lladre de petons’, d’Eva D. Island

Una comèdia romàntica amb un toc de ‘Bridget Jones’, ‘Sexe a Nova York’, les dones d’Almodóvar i sis cans

Arriba l’estiu i, amb ell, (una mica més de) temps lliure. Per això, aquells que estimen els gossos es pregunten què dimonis llegir. No són pocs els que es pregunten si seria possible llegir alguna cosa relacionada amb gossos, però que tingui també en compte altres dimensions de la vida, com ara l’amor (o el seu revers, el desamor), l’amistat i temes afins. Possiblement, si un o una es troba en aquest grup de persones, ‘Sonia i el lladre de petons’ pot ser l’obra ideal, pel seu estil ‘fresh’ i desenfadat.

La novel·la narra la història de la Sonia i les seves amigues, noies de 30 anys que passegen el gos en un ‘pipicà’ (¿hauríem de dir-li àrea d’esbarjo per a gossos, a Barcelona?). Totes elles formen el grup que es fa dir les “pipicanyeres”, del qual Sonia n’és la gran protagonista. La seva història canviarà dramàticament quan conegui a Tripiquilabing, un misteriós noi que caça petons i que va ser broker en el passat. Les aventures vénen una darrere de l’altra en la recerca d’un amor impossible que en tot moment va acompanyat d’investigació i desig.

El curiós de tot això és que les ‘pipicanyeres’ existeixen de veritat. Són amigues de l’autora, que es fa dir Eva D. Island, encara que aquest és només un pseudònim i no el seu veritable nom. Les seves amigues pipicanyeres han compartit amb l’autora molts moments acompanyades dels seus millors amics: els gossos. Per això, l’autora reconeix que “li han servit d’inspiració”. Tant és així, que alguns fragments tenen àpexs de realitat que qualsevol que porti als seus gossos per espais canins reconeixerà fàcilment. 

Consulta aquí altres recomanacions culturals relacionades amb el món dels animals

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *