Troben salsitxes amb claus en un parc de la Vila Olímpica

Diversos veïns de Barcelona van alertar al llarg del passat dilluns de la presència de salsitxes amb claus en els jardins de la Vila Olímpica. Una trampa mortal per a animals que ha estat utilitzada en més ocasions en diferents parcs de Catalunya.

Segons ha informat La Vanguardia, dilluns passat una veïna del barri va baixar a passejar la seva gossa pels jardins de la Vila Olímpica, moment en què va advertir a la resta de persones amb gos que lliguessin als peluts per la presència de salsitxes farcides de claus.

Les persones presents a l’escena van trobar una desena de trossos de salsitxa farcits de claus. Els mateixos veïns van assegurar que els trossos estaven frescos de la nevera, per la qual cosa se sospita que algú els va poder llançar molest pels lladrucs dels gossos. Per fortuna no es va lamentar cap lesió, ara bé, una persona va haver de treure de la boca del seu gos un tros de salsitxa just quan l’animal anava a mastegar-la.

Tal com informa el propi mitjà escrit, els usuaris van trucar a la policia amb la intenció de tramitar una denúncia amb el succeït. Els agents van denegar la petició de denúncia al no existir cap indici de culpable o sospitós.

Un trampa mortal amb precedents

L’ús de salsitxes amb claus és un parany mortal que té els seus precedents a Catalunya. A l’agost de l’any passat, la  Policia Nacional va alertar al seu compte de Twitter de l’aparició de salsitxes amb claus incrustats en alguns parcs urbans, un perill que pot provocar la mort dels gossos que les ingereixin.

En els municipis de Calafell o Santa Maria de Palautordera diversos veïns també s’han queixat recentment de la presència d’aquestes trampes amb claus. De moment la policia s’ha cenyit a col·locar cartells advertint de la possible presència d’aquestes salsitxes mortals, esperem que mai haguem de lamentar cap incident ni cap víctima.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *