Perro solo en casa con goro de navidad papá noel

El 40% dels gossos es queden sols el dia de Nadal

Segons una enquesta recent elaborada pel portal DogBuddy.com, el web que posa en contacte a propietaris i cangurs de gossos, el 87% dels propietaris de gossos a Espanya afirmen que els seus amics de 4 potes tenen amics peluts. No obstant això ens sorprèn que hi hagi un 13% de gossos sense amics. Els gossos, com els humans, poden sentir-se sols i necessiten interactuar, així que és una cosa que des Tincungos pensem que hem de millorar.

Com es forja una amistat canina? Doncs hi ha una sèrie d’aspectes importants que influeixen en l’elecció dels col·legues: com la forma de jugar, si estan castrats i fins i tot el sexe, poden influir en l’amistat entre diferents races, mides i edats. Des estudi es desprèn una relació entre els gossos sense amics i els que no van al parc a passejar amb els seus gossos, una altra mala pràctica. Si decideixes tenir un gos, has passejar-i deixar-li que es mogui i socialitzi. I si estàs ocupat i no sempre pots, abans de tancar-usa eines com DogBuddy, que ajuda a connectar a amos de gossos amb altres amos, cuidadors i passejadors de confiança.

Finalment, en relació a aquestes dates nadalenques, ja sabem que aquests dies alguns propietaris de gossos compromisos amb els seus éssers estimats als quals no sempre poden acudir acompanyats dels seus gossos. Mentre el 59.5% afirma emportar-se al seu millor amic el dia de Nadal, però un 40,5% dels gossos es quedarà sol. Pensem que és molt important que en aquestes dates teu amic caní tingui un company, algú que li doni el mateix amor i atenció que rep a casa i que necessita cada dia. Si el gos és el nostre amic i forma part de la nostra família, cal ser conseqüents en les nostres accions. Ja hi ha un 72% de gossos espanyols que reben un regal per Nadal, però el millor regal per a ells és la teva companyia.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *