alvaro gh17 expulsado animales

Expulsat de GH 17 el sevillà que menysprea als llebrers

Sense fer-se esperar, la gala de dijous del popular reallity va començar amb la comunicació a Álvaro de la seva expulsió de la casa de Gran Hermano. Les seves declaracions han ferit moltes sensibilitats i els signants de la petició de Change poden donar-se per satisfets. S’esperava del presentador Jorge Javier Vázquez una arenga exemplaritzant que aglutinés en una veu les demandes de les protectores de llebrers.

El badaloní va mostrar certa conformitat amb el penediment immediat del sevillà que banyat en llàgrimes no concebia que el que la seva família diu “bromes” li hagués costat la participació del concurs. Núria Murlà cofundadora de Galgos112 i Màster en Dret Animal afirma:
“Les paraules proferides pel concursant de Gran Hermano 17 Álvaro, demostren com està d’arrelat a Espanya el maltractament animal, especialment als llebrers. En el seu desafortunat comentari, el sevillà no fa referència a l’atropellament d’un animal en general, ni tan sols d’un gos sinó que especifica que l’ésser viu atropellat, pel qual no sent empatia alguna, és un llebrer “.

L’experta animalista ha afegit que “la manca de resposta immediata per part del programa, demostra una altra cosa que els que treballem per millorar el benestar dels animals hem d’afrontar sovint: la passivitat dels que envolten el maltractador i que tot i ser per omissió , es converteixen també en maltractadors “.

Per Murlà, “en una societat sana, després de les seves paraules, que sota cap concepte donaven lloc a una doble interpretació, el concursant hauria estat immediatament expulsat”.

La reacció dels seus companys

Quan es va comunicar als altres concursants la fi de la participació de l’infractor cap va saber relacionar-lo amb les afirmacions que aquest havia proferit contra els llebrers i de manera més tangencial sobre les dones. “Tinc la meva consciència molt tranquil·la perquè sé que les coses no les dic amb maldat”, va dir el concursant que va reconèixer que només diu “collonades”.

Entre les seves “collonades”, ha arribat a dir: “No heu menjat mai menjar de gos? Li agafes el gos a l’amo. Al gos el drogues et recomano que vagis a Andalusia pels entrepans de gos” o també: “Si al m’escridassen a Espanya, és per matar tots els espanyols “.

El presentador li va respondre: “Dóna la casualitat que tinc 4 llebrers adoptats” i va afegir: “Per a mi era una nit complicada … jo he preferit callar agraeixo a la productora que t’hagi expulsat”.

Emma Infante, de Futur Animal

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *