Indignació en el sector de Crematoris d’Animals de Companyia de Catalunya davant una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona

El sector de Crematoris d’Animals de Companyia de Catalunya acusa l’Ajuntament de Barcelona de “clara intromissió” i “competència deslleial”.

L’anunci de l’Ajuntament de Barcelona d’un nou cementiri municipal amb servei de cremació i inhumació de cendres per a animals de companyia a partir de finals de l’any 2024 no ha satisfet tothom. El Sector de Crematoris d’Animals de Companyia de Catalunya ha expressat la seva indignació davant aquesta iniciativa del consistori de la capital catalana.

“Considerem que la mesura adoptada per l’Ajuntament és una clara intromissió i competència deslleial en l’activitat empresarial del sector, que porta més de 20 anys desenvolupant la labor de manera transparent i professional”, ha expressat el sector de crematoris de Catalunya a través d’un comunicat.

A més, el col·lectiu no entén que l’Ajuntament de Barcelona hagi decidit participar dins aquest sector “sense previ avis, sense dialogar amb els professionals del sector i sense tenir en compte les necessitats de les famílies que recorren als nostres serveis”.

El sector de crematoris d’Animals de Companyia de Catalunya ha assegurat que el servei “de major vinculació” que va traslladar Eloi Badia, regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, durant la presentació del projecte de l’Ajuntament “està completament satisfet des de fa anys des del sector privat”. El grup especifica que ofereixen serveis d’incineració col·lectiva, incineració individual i incineració individual presencial als ciutadans de Barcelona i rodalies.

Per acabar, el col·lectiu ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que reconsideri la seva iniciativa i que abans de portar-la a terme dialogui amb les empreses especialitzades en aquest sector.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *