META-PARK ZOO, primer zoo d’Europa lliure d’explotació animal

El META-PARK ZOO comptarà amb l’assessorament tècnic de la Fundació FAADA i destinarà part dels ingressos per a la protecció animal.

Durant molts anys, la societat ha reclamat un nou model de zoo, un lloc on aprendre sobre animals de totes les espècies, però que no impliqués l’explotació de cap ésser viu. Aquesta voluntat social és molt a prop de produir-se gràcies a l’empresa MetaOfix i al suport de la Fundació FAADA.

META-PARK ZOO és el primer parc zoològic al metavers d’Europa. Està situat en una finca de 200 hectàrees a tan sols una hora de Barcelona, concretament al Parc Natural de Montnegre i el Corredor, entre les comarques del Maresme i el Vallès Oriental. L’espai obrirà les portes aquest estiu i oferirà al públic tours d’1.30h de durada on serà possible observar diferents animals salvatges mitjançant ulleres de realitat augmentada i dispositius mòbils amb càmera.

Durant els tours, els visitants no hauran de veure els animals en gàbies i amb barrots pel mig, no correran el risc de contraure malalties zoonòtiques o de ser atacats i, sobretot, no fomentaran el captiveri i l’explotació d’animals reals.

Els visitants no hauran de veure els animals en gàbies i amb barrots pel mig

El projecte META-PARK ZOO comptarà amb l’assessorament de l’equip tècnic de FAADA per oferir als visitants informació científicament exacta sobre les diferents espècies salvatges, i destinarà a la mateixa fundació 1€ de totes les entrades venudes al parc, col·laborant així amb les diferents accions de defensa animal que l’ONG du a terme.

Segons Giovanna Costantini, Coordinadora de l’Àrea de Comunicació de la fundació: “A FAADA estem convençudes que META-PARK ZOO marca el principi del final de l’explotació animal als zoològics. Estem encantades de poder col·laborar amb el projecte i convençudes que quan el parc obri les portes, quedarà molt clar que al segle XXI no és ni necessari ni èticament acceptable condemnar altres éssers vius a una vida en captivitat per poder aprendre sobre ells. ”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *