Només un terç de les cases rurals accepten gossos

Les cases rurals accepten mascotes a Espanya? Segons un estudi fet pel portal de reserves tuscasasrurales.com, el 36% de cases rurals a Espanya accepten mascotes, sent Andalusia (45,9%) la comunitat més pet-friendly del país.

A més de Andalusia, les comunitats que compten amb un major percentatge d’allotjaments rurals que admeten mascotes són Castella La-Manxa, amb un 45,7%, la Regió de Múrcia (44,1%), la Comunitat de Madrid (43,5 %) i Catalunya (42,3%).

A l’altre extrem, les comunitats autònomes amb menys oferta d’allotjaments pet-friendly són les Illes Balears, que compten amb un 22,7% de cases rurals que accepten mascotes, País Basc (24,3%) i Astúries (26,2 %).

Si ho analitzem per províncies, Almeria (58,4%), Barcelona (55,4%), Toledo (52,1%), Albacete (48,4%) i Còrdova (48,1%) són les províncies més ‘ pet-friendly ‘de l’Estat en aquest àmbit.

En canvi, les províncies que menys oferta d’allotjaments ofereixen són Biscaia (13%), Santa Cruz de Tenerife (18,5%), Balears (22,7%), Ourense (27,2%) i Guipúscoa ( 28,4%).

El portal de cases rurals tuscasasrurales.com ha indicat a més en el seu comunicat que més del 50% dels propietaris de mascotes declara viatjar amb elles quan realitza turisme rural i gairebé el 30% tria la seva destinació en funció de si admeten mascotes.

Com ja vam explicar en un article anterior, el turisme dog friendly a Espanya està encara a la cua d’Europa. Queda molt per fer, i si els propietaris de mascotes de mobilitzen, tot és possible!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *