Purina anima a les empreses espanyoles a ser petfriendly

 

Com ja han fet empreses com Affinity, Nestlé-Purina, s’ha sumat a la iniciativa de deixar que els seus empleats vinguin a la feina amb els seus animals. I no només això, sinó que ha posat en marxa la iniciativa europea Pets@Work Alliance amb l’objectiu de sumar a aquesta iniciativa 200 empreses més, sent 2020 l’any objectiu.

Aquesta mesura beneficia no només al benestar dels seus empleats, reduint l’estrès en el seu lloc de treball, sinó també als animals, que no es queden sols a casa.

Segons dades de Purina, “el 42% dels empleats espanyols creu que les mascotes en el treball ajuden a conciliar la vida personal i laboral“.

Des d’Animalados aplaudim totes aquelles mesures que promocionin el benestar dels nostres animals i que ens ajudin a conciliar vida laboral i familiar. És per això que si en el teu lloc de treball ja et deixen anar amb el teu compi et convidem a que ens expliquis la teva experiència i ens enviïs una foto, seleccionarem la més interessant i la publicarem al web: redaccio@animalados.com

 

Sílvia Esteve

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *