Quin és el gos de Leo Messi?

El gos de Leo Messi es diu Hulk i malgrat no ser un superheroï, el nom li fa justícia. En Hulk és un Dog de Bordeus, una raça que es caracteritza per la seva força i corpulència. Actualment, molta gent escull el Dog de Bordeus per les seves habilitats com a gos vigilant. Els lladres s’ho pensen dues vegades abans d’entrar en una casa on hi hagi un gos d’aquesta raça. Antigament s’utilitzava per defensar els ramats dels llops i dels óssos. La raça té més de 600 anys i es originària de França, tot i que sembla ser que va arribar fins al país del bon vi de la mà d’Alejandro Magno i de les seves excursions pel Tibet.  

Els Dogs de Bordeus són gossos amb la sang molt freda, que difícilment es posen nerviosos i que rarament buscaran conflictes amb altres gossos ni persones. Ara bé, si es troben en una baralla, difícilment es deixen vèncer. No arriben a posar-se de color verd quan s’enfaden, com el personatge de Marvel, però poc li falta.

Tot i les característiques de fortalesa i la seva presència intimidatòria, són gossos fantàstics per estar amb nens petits, ja que tenen paciència i són capaços de resistir qualsevol entremaliadura. Estem segurs que en Thiago i en Mateo, els dos fills de Leo Messi, es fan un tip de jugar amb en Hulk. El regal que Antonella Roccuzzo va fer a Leo Messi a principis del 2016 i estem segurs que és un fan incondicional del seu amo. Els Dogs de Bordeus són gossos extremadament fidels i que tenen una gran dependència dels seus amos.

El perro de Leo MessiFísicament, són fàcils de reconèixer perquè són una de les races amb el cap més gran de l’espècie canina. Els mascles, com el que té l’estrella blaugrana, poden arribar a pesar més de 50 kg. Acostumen a viure 10 anys i, a causa del pes, solen tenir problemes a les articulacions.    

Des del nostre punt de vista, en Hulk i tots els Dogs de Bordeus són gossos potencialment petoners però, com molts altres gossos de moltes altres races, estan considerats com a potencialment perillosos (GPP). Això significa que en Leo Messi ha de disposar d’una llicència especial, tenir una assegurança de responsabilitat civil i haver demostrat que no té antecedents penals i que està capacitat per físicament i psíquicament per tenir un gos d’aquestes característiques. A més, aquest gossos s’han de portar sempre lligats i amb morrió. En les fotografies penjades a Instagram, l’astre argentí incompleix la normativa en dur-lo sense el morrió i, en cas que l’enxampessin, hauria de fer front a una sanció que va dels 150 als 1.500 euros.

No serem nosaltres, des d’Animalados.com, els qui animem a que se sancioni Leo Messi, entre altres coses, perquè considerem que aquesta llei mereix una revisió.  

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *