Un de cada tres espanyols dóna més importància a la seva mascota que als amics

Un de cada tres espanyols (31%) dóna més importància al seu gos o al seu gat que als amics, segons es desprèn de les conclusions del II Anàlisis Científic sobre el Vincle entre Persones i Animals publicat per la Fundació Affinity, que ha consultat Tincungos. L’estudi també revela que les dones tenen més afinitat amb les mascotes.

La societat espanyola es considera ‘petfriendly’, o amiga dels animals de companyia, ja que el 43% conviu amb alguna mascota, el 76% manifesta que li agraden els animals de companyia i el 74% afirma que conviure amb un el faria feliç. A més, el 71% dels que tenen mascota confessa que es comunica amb ella i entén el que l’animal li diu.
Un de cada tres espanyols dóna més importància a la seva mascota que als amics

Un de cada tres espanyols dóna més importància a la seva mascota que als amics.

Aquests percentatges es mantenen més o menys igual en tot el territori espanyol, amb l’excepció de Canàries, on encara hi ha més passió per les mascotes. Encara així, l’estudi matisa que el vincle és fort en el 75% dels propietaris, mentre que el 25% restant té una relació més pragmàtica, basada en els beneficis que s’obtenen.

Tot i això, el 57% dels enquestats no té gos. Entre aquests, el 33% assegura que li agraden els animals però no en vol tenir perquè els falta espai, temps o, perquè, simplement, no els agrada tenir-los dins de casa. A més, el 16% no té un animal de companyia perquè no li agraden.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *