Barcelona ja té des d’aquest dimarts una platja per a gossos

Per accedir cal tenir el gos censat i amb el microxip pertinent. La nova platja per a gossos és una prova pilot que acabarà el proper 25 de setembre

Barcelona ja té una platja per a gossos. La nova platja que accepta la presència del millor amic de l’home és la de Llevant, la platja ubicada més al nord de la ciutat de Barcelona. L’obertura, esperada i reivindicada durant anys per als amos dels gossos de la capital catalana, és una prova pilot que acabarà el proper 25 de setembre. Serà a partir d’aquesta data quan es decidirà si la iniciativa ha funcionat correctament i si la platja continua oberta als gossos per sempre més. A l’octubre es considera que la temporada de bany ja s’ha acabat i els gossos ja poden anar a la platja lliurement.

Amb aquesta decisió, Barcelona se suma a la llista de municipis catalans que destinen una de les seves platges per als gossos.

L’espai està delimitat per un tancat de fusta i ocupa 1.200 metres quadrats. A causa de les limitacions d’espai només s’hi podrà entrar fins que la platja estigui plena. Es calcula que a la nova platja hi podran entrar al mateix temps un total de 100 gossos.

Mentre duri la prova pilot, hi haurà dos informadors que explicaran el funcionament de l’espai i que controlaran que només hi entrin les persones que compleixin amb la legislació vigent, és a dir, que tinguin el seu gos censat i amb microxip. En el cas dels gossos considerats potencialment perillosos, caldrà que vagin lligats i amb el morrió en tot moment, disposar de la llicència pertinent i que l’amo tingui més de 18 anys.

Tal com va avançar Animalados fa unes setmanes, a l’espai hi haurà també dutxes per a persones i per a gossos, abeuradors per als gossos i també urinaris perquè els gossos puguin fer les seves necessitats.

A la resta de les platges de Barcelona, el bany dels gossos continua prohibit durant els mesos d’estiu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *