Denuncien l’abandó de deu cadells de gos a la porta d’un refugi de Zamora

El Refugi d’Animals Abandonats de Toro demana col·laboració ciutadana per trobar el responsable o els responsables de l’abandó de deu cadells de gos.

Els voluntaris d’“Animals abandonats a Toro”, un refugi per a animals, han denunciat l’abandonament de deu cadells de gos: “Han deixat una capsa amb deu cadells a la porta del refugi. Això no es fa perquè sí. És premeditat i meditat. El cas ja està en mans de la policia, que investigaran els fets i trobaran la persona o persones que ho han dut a terme posant en perill la vida d’aquests animals”.

El personal del refugi, a través de les xarxes socials, ha compartit l’estat d’ànim en què es troben després d’aquest miserable fet: “Arribar al refugi al matí i trobar-nos això ens fa sentir impotència, ràbia i pensar que la nostra feina de ben poc serveix quan segueix havent-hi persones capaces de fer actes com aquest”.

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Abandonos en Toro (@abandonostoro)

Els voluntaris d’“Animals abandonats a Toro” han sol·licitat col·laboració ciutadana per trobar el responsable o els responsables de l’abandonament: “Si algú ha vist alguna cosa que pugui ajudar la policia que ens avisi o ens truqui. I per descomptat, demanem ajuda per poder atendre aquests cadells”.

De moment, el refugi de Toro s’està encarregant del benestar i de l’alimentació dels cadells fins que trobin una nova llar. Els voluntaris cuiden i atenen els animals diverses vegades al dia, mentre que diferents persones han col·laborat de manera incondicional amb l’aportació de pinso, mantes, medicines, etc.

Per acabar, “Animals abandonats a Toro” ha recordat que: “Esterilitzant els vostres animals s’eviten casos com aquest, ventradas indesitjades, abandonaments múltiples i saturar les protectores d’animals”.

Aquests són els mitjans de contacte del Refugi d’Animals Abandonats a Toro per a qualsevol notificació relacionada amb l’abandó dels cadells:

Correu: abandonostoro@hotmail.com

Mòbil: 636 17 42 56

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *