L’àrea de gossos de la platja de Llevant obre les seves portes a la temporada de bany 2024

S’inicia la temporada alta de bany a les platges de Barcelona i la platja de Llevant tornarà a gaudir d’un espai per als gossos.

Les platges de Barcelona comencen el dissabte 25 de maig la temporada alta de bany amb l’allargament dels horaris dels serveis i l’operativa. A partir d’aquest dia s’activen tots els serveis en l’horari extensiu (de 10:00 a 19:30 h) i es mantindran cada dia fins a l’11 de setembre.

L’àrea de gossos de la platja de Llevant funcionarà un any més en els horaris de temporada alta durant cada dia. Aquest espai delimitat, situat a un dels extrems d’aquesta platja, disposa d’uns 1.500 metres quadrats amb una capacitat d’uns 120 gossos.

Des de l’Ajuntament de Barcelona es posa en marxa també un sistema d’informació sobre el grau d’ocupació de la platja canina de Llevant que es pot consultar a la web de banys i platges de l’Ajuntament, per tant, els usuaris poden fer la consulta prèviament a l’ús de la platja.

Al punt d’accés de l’espai es disposa d’una carpa d’informació on s’atenen les consultes de les persones usuàries i es realitza, al llarg de diferents franges horàries, el control de xip d’identificació als animals com a requisit per poder-hi accedir.

Segons assegura l’Ajuntament de Barcelona, tot el mobiliari de la zona de gossos de la platja de Llevant està adaptat a les necessitats dels animals. A més, es realitza un servei de neteja manual matí i tarda a la zona de platja, a les passeres de fusta, a l’espigó i a la zona d’accés i aparcament. Durant la nit es realitza una neteja mecànica amb un tractor a una profunditat de 8cm per contribuir a un major airejat de la sorra. La temporada 2023 van visitar la zona un total de 12.560 gossos.

La platja de gossos de Llevant mantindrà enguany l’activitat que ja fa anys desenvolupa de forma conjunta amb el departament de Benestar Animal de l’Ajuntament, per oferir l’espai per al lleure dels gossos del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) un cop per setmana.

A més, a través d’un acord amb l’Associació d’Usuaris de Gossos Pigall de Catalunya, també es farà reserva de l’espai en franges i dies concrets per oferir un espai d’esbarjo per a aquests animals.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *