Torredembarra tindrà la seva primera platja per a gossos

L’ajuntament del municipi tarragoní inaugurarà al mes de juliol un espai per a l’esbarjo caní a la platja de Barri Marítim.

La temporada de platja ja és aquí i són molts els ajuntaments que estan presentant les seves novetats per a l’estiu 2024. Aquest és el cas de Torredembarra, el consistori del qual ha fet públiques una sèrie de millores i ampliacions dels seus serveis de platja, entre elles, l’habilitació d’una platja per a gossos.

Aquest any el municipi de La Torre estrenarà una platja canina que disposarà d’un total de 200 m2 ubicats a la platja de Barri Marítim, concretament davant de la plaça de les Remendadores, al costat de Cal Bofill.

Està previst que la nova platja per a gossos de Torredembarra es pugui posar en marxa a principis del mes de juliol. A hores d’ara, s’està acabant de redactar l’ordenança d’ús i s’estan adquirint els equipaments necessaris.

Pel que fa a l’accés dels gossos a la resta d’espais de la platja, l’ajuntament de Torredembarra ha recordat que queda prohibit del principi fins al final de la temporada de la platja. A més, als Muntanyans i les dunes de la platja de la Paella l’accés està prohibit al llarg de tot l’any.

Una iniciativa portada a consulta públic

La creació d’un espai d’esbarjo caní en una de les platges de Torredembarra arriba després que l’ajuntament engegués una consulta pública durant el mes d’abril.

Després de la consulta prèvia, les aportacions de la ciutadania van ser estudiades per una comissió i portada a aprovació al ple de l’Ajuntament, on definitivament es va consentir l’habilitació d’una platja canina per a gossos a la platja de Barri Marítim.

Aquí pots consultar les platges per a gossos de Catalunya:

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *