Pantera negra en Granada

Els veïns d’un poble de Granada asseguren haver vist una pantera negra

Els fets van tenir lloc passat divendres 11 de setembre quan tres veïns del municipi granadí de Ventas de Huelma van assegurar haver vist una pantera negra en un camí proper al castell municipal.

Després de conèixer la notícia, l’Ajuntament de Ventas de Huelma va comunicar aquesta informació als agents de Medi Ambient de la Junta d’Andalusia, que es troben actualment treballant en la recerca de l’animal. Alhora, el Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil també ha organitzat un operatiu especial per intentar descobrir l’unicació actual del felí.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, en les últimes hores un helicòpter s’ha sumat al procés de recerca, mentre que també es preveu instal·lar càmeres tèrmiques per poder seguir amb el rastreig a la nit. De moment, després de les primeres hores de treball, no s’ha trobat cap pista relacionada amb l’animal.

El consistori de Ventas de Huelma ha llançat un avís a través dels seus canals de comunicació en què adverteix que “uns veïns van trobar una pantera en el camí que surt al costat del Castell i enfront de l’Ajuntament, abans d’arribar a la bifurcació dels camins”. L’Ajuntament ha demanat “per favor extremar la precaució en aquesta zona, no acostar-se a l’animal sota cap concepte, ja que pot ser molt perillós i si algú el veu, per favor que truqui directament al 112”.

La realitat actual és que ningú ha tornat a veure la pantera ni tampoc s’ha trobat evidències sobre la presència de l’animal a la zona. Esperem que el final d’aquesta curiosa història no suposi cap perjudici per als veïns de Ventas de Huelma ni tampoc per a l’animal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *