La nova iniciativa d’un ajuntament per donar visibilitat als comerços que admeten animals de companyia

Més de 50 establiments ja s’han adherit a una iniciativa d’un municipi de Madrid que pretén donar visibilitat als comerços que admeten animals de companyia.

Collado Villalba fa un pas ferm per convertir-se en un municipi Petfriendly. Durant el matí d’avui, aquesta localitat de la Comunitat de Madrid ha presentat una nova campanya municipal anomenada ‘Gossos bons, benvinguts’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar visibilitat als establiments que admeten animals de companyia i, alhora, incentivar el consum al comerç local.

Més de 50 comerços de tota mena ja formen part d’aquesta campanya, que està completament oberta a la participació de qualsevol negoci que es vulgui sumar. Tots els establiments que hi participin rebran, de forma gratuïta, un adhesiu vinílic d’alta qualitat per ubicar a l’aparador o porta del negoci.

La iniciativa s’ha presentat avui al matí al Centre Comercial Los Jardines Plaza de Collado Villalba. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Mariola Vargas i els regidors de Sanitat i Desenvolupament Local, Diana Barrantes i Adan Martínez. Els propietaris de botigues i comerços que admeten animals de companyia, l’Associació de Comerciants i Empresaris (CYE) i el Centre Comercial Planetocio també hi han participat.

“Els amos dels gossos passegen tres vegades al dia amb els animals de companyia i moltes vegades no entren en negocis locals per no molestar amb el seu gos. Si poguessin saber amb un simple cop de vista en quins negocis el seu gos resulta benvingut, és més probable que aprofitessin les seves passejades diàries per fer gestions i fer alguna compra”, ha expressat Diana Barrantes, regidora de Sanitat.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Collado Villalba, Mariola Vargas, ha afegit: “Cada vegada hi ha un nombre més gran de gossos censats, mentre creix la conscienciació pel benestar animal. Un adhesiu d’aquestes característiques aporta una visió moderna i positiva dels negocis”.

Finalment, el regidor de Desenvolupament Local, Adan Martínez, ha animat els propietaris de comerços interessats a sumar-se a sol·licitar la seva adhesió al programa municipal ‘Gossos bons, benvinguts’. Els establiments de Collado Villalba que es vulguin adherir a aquesta iniciativa poden fer-ho a través de: desarrollolocal@ayto-colladovillalva.org

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *