Gatetes, Úbera

Un veí d’Úbeda acusat de disparar a gats des de la seva finestra

L’associació protectora felina Gatetes ha denunciat públicament els trets a gats d’un veí d’Úbeda, un munici de Jaén. L’acusat tindria com a objectiu ferir els felins que passaven pel carrer.

L’associació protectora felina Gatetes ha denunciat a través del seu compte oficial de Facebook l’activitat d’un veí del barri de San Lorenzo a Úbeda (Jaén), prop de la Casa de les Torres, que “es dedica a disparar per la finestra amb una escopeta” amb l’objectiu de ferir els gats que passen pel carrer.

L’associació va rebre el primer avís sobre aquesta lamentable activitat d’un veí d’Úbeda dimecres passat a la nit, quan un ciutadà va avisar de la presència d’un gat mort a causa d’un tret i d’un altre amb una pota ferida, víctima també d’un tir.

Després de rebre l’avís, els voluntaris de Gatetes van sortir a la recerca dels animals equipats amb mascaretes, guants i guardant la distància seguretat d’acord amb les normes establertes durant el confinament. A l’arribar al suposat lloc dels fets, els membres de l’associació van trobar a un gat amb un tret al cos, ubicat en uns contenidors oberts.

Després de traslladar el cas a la comissaria, els voluntaris de Gatetes van portar el cos del gat a una clínica veterinària perquè li fessin la corresponent necròpsia i així poder tramitar la denúncia. Segons indica el comunicat de Gatetes, divendres passat la policia els va dir que no podien posar la denúncia fins d’aquí a quinze dies.

Des de l’associació protectora felina es demana als veïns d’Úbeda que estiguin atents a la possible repetició de trets des d’una finestra de barri de San Lorenzo per denunciar trucant al 091. Aquesta és la solució actual fins que els voluntaris de Gatetes puguin personar de nou davant les autoritats.

Des de l’associació adjunten una dura imatge sobre el gat que van trobar ferit víctima d’un tret d’escopeta:

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *