perros, confinamiento

Accions permeses amb els animals de companyia durant l’estat d’alarma

La Direcció General de Drets dels Animals ha compartit les accions permeses amb els animals de companyia durant l’estat d’alarma a Espanya. Els gossos podran sortir a passejar, mentre que les colònies felines podran rebre aliment al llarg del confinament.

El Govern d’Espanya ha publicat un missatge a través de Twitter en el qual especifica les accions permeses durant l’estat d’alarma pel que fa als animals domèstics. El comunicat comparteix les normes sobre les passejades amb els gossos, l’alimentació de les colònies felines i el funcionament en els centres de protecció animal.

Condicions per passejar amb els gossos

El President de Govern, Pedro Sánchez, durant la seva compareixença del passat 14 de març, ja va dir que el gossos podrien sortir a passejar durant el confinament. La Direcció General de Dret dels Animals ha detallat quins són els passos a seguir durant la sortida al carrer dels animals:

-Les passejades han de ser curtes, únicament perquè els animals puguin cobrir les seves necessitats fisiològiques.

-Durant el passeig, ni el gos ni la persona podrà estar en contacte amb altres persones ni altres animals.

-És obligatori sortir amb una ampolla d’aigua amb detergent per netejar l’orina i també amb bosses per a la recollida dels excrements.

-És important prioritzar els horaris de menys afluència per realitzar les passejades.

Alimentació dels animals domèstics.

Els responsables de les colònies felines i dels centres de protecció animal poden estar tranquils, ja que el Govern d’Espanya ha declarat que l’alimentació dels gats de carrer i dels animals de les protectores és una necessitat a cobrir. Les normes durant aquest procés són les següents:

-L’alimentació de les colònies felines haurà de ser en els horaris de menys afluència, intentant espaiar les visites el màxim de dies possibles.

-Està permesa l’alimentació i atenció dels animals que es troben en finques i en centres de protecció animal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *