Apareixen més de 160 coloms morts en diferents barris de Badalona

Durant la tarda del passat diumenge 16 de febrer van aparèixer més de 160 coloms morts en els barris de Sant Roc i Pep Ventura de Badalona.

L’Ajuntament de Badalona ja s’ha manifestat sobre aquests fets i ha aclarit que no té cap relació amb la mort dels animals. El consistori badaloní ha explicat que en l’actualitat no hi ha cap projecte amb el servei municipal de control de plagues, de manera que els coloms podrien haver patit un enverinament per part d’un particular, o un grup de particulars.

Els Agents Rurals ja han agafat les regnes del cas i estan recollint diferents mostres dels cossos dels coloms morts i del pinso que han trobat al voltant de la zona dels animals morts. L’objectiu és analitzar aquestes mostres per a determinar quina ha pogut ser la causa de la mort de les aus. De moment, s’especula amb que hagi pogut ser un enverinament.

Carmen Moreno Aguilar és una veïna de Badalona que ha viscut els fets en primera persona i ens ha explicat que “els coloms morts es troben en diferents barris de Badalona, ​​però la majoria d’ells es troben al barri de Pep Ventura”. Com a ciutadana amant dels animals espera que es trobin als responsables dels fets: “m’agradaria denunciar públicament la mort dels coloms i que es trobi el més aviat possible al culpable o els culpables dels fets. Espero que hi hagi col·laboració ciutadana perquè aquest succés no quedi impune “.

Carmen Moreno ens ha facilitat una sèrie d’imatges i un vídeo sobre l’estat dels coloms.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *