premios bienestar animal

Guanyadors dels I Premis Benestar Animal: Renfe, la pel·lícula Truman i el gos de teràpies Tango

La pel·lícula espanyola ‘Truman’, el gos de teràpies Tango i Renfe Rodalies han estat els guanyadors de la primera edició dels Premis Benestar Animal, creats pel Col·legi de Veterinaris de Madrid (COLVEMA).

Aquests Premis Benestar Animal han estat ideats per reconèixer la tasca de persones, institucions i empreses en el foment del benestar i la qualitat de vida dels animals, juntament amb promocionar els beneficis que aporta la companyia de mascotes.

En aquesta primera edició Col·legi de Veterinaris de Madrid ha decidit lliurar el Premi ‘Persona compromesa amb el benestar animal’ a Marta Esteban, productora de la pel·lícula ‘Truman’, dirigida per Cesc Gay i protagonitzada per Ricardo Darín, Javier Cámara i el gos Troilo , que dóna vida a Truman. Els veterinaris han volgut reconèixer aquesta pel·lícula per la gran sensibilitat amb la qual explica el vincle emocional que arriba a existir entre una persona i la seva mascota, per com tracta el benestar animal i la seva importància, i finalment per valorar el paper dels veterinaris en societat .

El premi a la ‘Mascota compromesa amb la societat’ ha estat per Tango, un gos porta desenvolupant des de fa anys realitzant teràpies assistides a l’Hospital de Torrejón de Ardoz. Tango és un pagès que ha participat en tractaments amb persones amb Síndrome de Down, malalts d’alzheimer, gent gran amb depressió involutiva, etcètera.

El tercer premi d’aquest any, ‘Empresa compromesa amb el benestar animal’, ha anat a mans Renfe Rodalies, per ser l’única companyia de transport públic que permet als viatgers desplaçar-se amb les seves mascotes en l’àmbit de la Comunitat de Madrid.
Més informació sobre els premis al web del Col·legi de Veterinaris de Madrid.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *