Huelva busca associacions per col·laborar amb el Centre d’Atenció i Acollida d’Animals

L’ajuntament de Huelva vol continuar comptant amb l’ajuda de l’Associació HADA, amb la qual mantenia un conveni de col·laboració des de l’any 2015.

L’Ajuntament de Huelva traurà properament un concurs destinat a associacions que vulguin col·laborar amb el Centre d’Atenció i Acolliment d’Animals. L’objectiu del consistori de Huelva és obrir la participació i millorar la transparència del programa del voluntariat en aquest espai municipal que té com a finalitat promoure les adopcions responsables dels animals, així com la seva cura i atenció mentre estan esperant una família.

Esther Cumbrera, regidora d’Hàbitat Urbà i Infraestructures i responsable del Centre d’Atenció i Acollida d’Animals de Huelva, ha assegurat que el treball de les voluntàries tots aquests anys està sent fonamental, no només per la gestió de les adopcions, sinó també perquè amb les visites i dedicació diària fan més feliç l’estada als animals que estan esperant una segona oportunitat”.

En aquest sentit, la regidora d’Hàbitat Urbà i Infraestructures ha volgut manifestar el seu agraïment més profund a l’Associació HADA que, des del 2015, mantenia un conveni amb l’ajuntament per col·laborar amb les adopcions i les cures dels animals del Centre d’Atenció i Acollida.

“Tant les persones que gestionen l’associació com les voluntàries de l’associació HADA han demostrat tots aquests anys el seu amor pels animals, treballant de valent per aconseguir-los una nova llar i dedicant el seu temps per oferir-los afecte, passejades i atenció. En definitiva, treure’ls de la seva rutina i aportar-los felicitat”. Per aquest motiu, “volem convidar molt especialment HADA perquè participi en el concurs i segueixi duent a terme la seva meravellosa tasca”, ha explicat Cumbrera.

D’altra banda, l’edil ha apuntat que amb el concurs “volem continuar millorant la gestió del centre gràcies al suport de les associacions que treballen pel benestar animal, impulsant les adopcions i continuant la tasca encomiable feta fins ara per HADA”.

L’Ajuntament de Huelva està realitzant una aposta molt important per millorar aquest centre d’Atenció i Acollida d’Animals, modernitzant-lo i dotant-lo dels serveis i recursos necessaris per aconseguir més esbarjo i millor qualitat de vida dels animals que s’hi troben. Un espai on una de les primeres iniciatives de l’actual equip de Govern va ser instaurar el sacrifici zero.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *