La ciutat de Parla acull el II Congrés Nacional de Drets dels Animals

Ajuntaments de tot el país posaran en comú les seves polítiques en matèria de benestar animal.

La ciutat madrilenya de Parla ha estat l’escollida per acollir durant el 6 i 7 d’octubre la segona edició del Congrés Nacional de Dret dels Animals. Durant aquestes dues jornades, sota el lema ‘El paper municipal en la protecció dels animals’, s’analitzaran les polítiques implementades sobre drets i benestar dels animals amb l’objectiu de continuar avançant i millorant en aquest àmbit.

“A Parla estem molt orgullosos d’acollir el segon Congrés Nacional de Drets dels Animals. Tractarem d’aportar el nostre granet de sorra explicant com desenvolupem les nostres polítiques de benestar animal. Escoltarem com treballen la resta dels ajuntaments que vénen d’altres punts de l’Estat per poder posar en conjunt la pràctica de noves polítiques cap al benestar animal”, declara José Manuel del Cerro, regidor de Benestar Animal.

“En aquesta trobada comptarem amb la presència de diferents ajuntaments, catedràtics, organitzacions, ONG, Fundacions… Portem gairebé un any sencer preparant i organitzant aquestes jornades. Creiem que la tinença responsable és clau en el moment actual i per això tant les polítiques aplicades com l’enriquiment comú són clau a l’hora d’organitzar polítiques de benestar animal”, conclou Del Cerro.

Tal com ha comentat el regidor de Benestar Animal, en aquestes jornades participaran Catedràtics i Catedràtiques Protectores, Fundacions, personal funcionari de la protecció i la seguretat i persones representants dAjuntaments per treballar sobre gestió CER, gestió municipal danimals abandonats, animals catalogats com GPP o tinença responsable, entre altres temes.

Programa II Congreso Derechos de los Animales/ Ayuntamiento de Parla

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *