La nova plataforma d’amos de gossos es presenta a Barcelona

Espai Gos BCN convoca a tots els amos de gossos a una trobada per explicar quin model d’àrees d’esbarjo volen per Barcelona i per recollir propostes dels assistents

L’ordenança municipal sobre tinença d’animals de companyia de Barcelona no s’aplicarà aquest any, ja que el nou equip municipal va decidir aplicar una moratòria, tal i com va avançar animalados.com. Però l’objectiu de l’Ajuntament és construir en un any una àrea d’esbarjo a cada districte i aplicar la normativa, és a dir, sancionar tothom que porti el gos sense lligar fora dels espais destinats als gossos.

Diferents grups d’amos de gossos, alertats pel canvi que pot suposar l’aplicació d’aquesta normativa, s’han organitzat i han creat la plataforma Espai Gos BCN. Volen ser interlocutors amb l’Ajuntament per fer-li arribar les seves peticions, que passen per construir més àrees d’esbarjo i fer-les més grans del que preveu l’Ajuntament. A més, també demanen espais compartits entre els ciutadans que tenen gos i els que no.

Des de animalados.com volem ajudar a néixer a la plataforma i a fomentar el diàleg amb l’Ajuntament de Barcelona.

La trobada serà dissabte 19 de març a les 17.00 al Casal de Gent Gran del Baix Guinardó, al carrer Marina, 380. Metro: Alfons X (linia groga) i autobuses 92, 55, 114, N0, V21.

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *