La platja de gossos de Barcelona no estarà fins a finals de juliol

La previsió inicial era estrenar-la el mes de juny però el “procés administratiu” ha retardat el canvi

La nova platja per a gossos de Barcelona haurà d’esperar. L’Ajuntament ha reconegut que no podria estrenar el nou espai, ubicat a la zona de Llevant, durant el mes de juny, tal com estava previst. El nou calendari preveu l’estrena de l’esperada platja per la darrera setmana de juliol o la primera d’agost, segons ha publicat el diari ELPAÍS i han confirmat fonts municipals.

Fins el proper 9 de juny, el projecte estarà en exposició pública i a l’espera d’al·legacions. A partir d’aquesta data, l’Ajuntament resoldrà totes les peticions dels ciutadans i aprovarà el projecte de manera definitiva a principis de juliol.

A partir de la seva aprovació, l’Ajuntament ja podrà començar les obres que duraran unes tres setmanes, segons les previsions. D’aquesta manera, si res no falla, la nova platja per a gossos de Barcelona s’obrirà a finals de juliol o principis d’agost.

La nova platja tindrà un espai delimitat de 1.200 metres quadrats on es permetrà l’entrada de gossos. A Barcelona, els gossos tenen l’entrada prohibida a tota la resta de platges durant tota la temporada de platges, és a dir, tots els caps de setmana d’abril a octubre i tots els dies des de l’1 de juny fins l’últim diumenge de setembre.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Guia de platges catalanes on pots anar amb el gos 

Barcelona instal·larà urinaris per a gossos a la platja de Llevant

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *