L’Associació Gatocan fa una crida a xarxes per evitar la separació de dos gats germans

L’associació protectora d’animals Gatocan de la Corunya ha aprofitat el Dia Mundial del Germà per fer una crida a les xarxes socials amb l’objectiu d’evitar la separació de dos gats germans.

Lester i Lume no volen separar els seus camins. Aquests dos gats germans de quatre mesos de vida es troben actualment a l’Associació Gatocan, una protectora de la Corunya que va néixer el 2006 amb el desig d’aconseguir un món millor pels animals. Els felins, que van créixer units i s’adoren, podrien estar vivint els seus últims dies junts, ja que una família ha decidit adoptar-ne un.

“Lester té una família que vol adoptar-lo només a ell i Lume, tot i ser el més afectuós, no en té. Tot i que els hem suggerit que adoptessin tots dos junts, la família considera que dos felins és massa com a primera experiència”, ha explicat a través de les seves xarxes socials l’Associació Gatocan.

Des de la protectora gallega detallen que “si algú adoptés Lester i Lume junts tindria prioritat absoluta, tal com ja vam fer saber a la futura família de Lester, però si només volen adoptar Lume doncs almenys no es quedarà sol en la seva maternitat. És trist que un animal estigui sol, però un cadellet encara més perquè nosaltres amb gairebé 240 animals no tenim prou temps per dedicar-hi”.

Lester i Lume a l’associació protectora/@agatocan

La voluntat de Gatocan de no separar les vides d’aquests dos felins arriba al punt on fins i tot estarien disposats a cobrir part de les despeses d’un dels felins. L’associació assegura que “són dos amors i si algú els adoptés junts, nosaltres faríem donaríem un cop de mà en les despeses veterinàries d’un, perquè realment a casa n’ocupen el mateix un que dos. Al contrari, juguen entre ells i són i ens fan més feliç mirant-los i estimant-los”.

La crida de l’associació protectora gallega ha començat a tenir efecte a través de les xarxes socials. Gatocan ha facilitat el seu correu (associació@gatocan.com) per a qualsevol família que pogués estar interessada en l’adopció conjunta dels felins. Esperem que Lester i Lume puguin continuar jugant i cuidant-se l’un de l’altre.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *