Rescaten a disset gats tancats al ‘solar dels horrors’ a Palma

Gairebé una vintena de gats han estat rescatats després de més de deu anys tancats en un solar de Palma.

Història inversemblant a Palma de Mallorca. El partit polític Progreso en Verde ha anunciat el rescat de disset gats d’una colònia felina que es trobaven atrapats des de fa més d’una dècada en un solar de la capital de l’illa de Mallorca.

Segons ha comunicat el grup polític animalista, fa més de deu anys una constructora va aixecar un mur en un solar ubicat al barri de Son Oliva on habitava una colònia felina. En conseqüència, els felins van quedar tancats dins del recinte, sense possibilitat d’aliment, aigua ni recer.

Després d’estar més de deu anys tancats, alguns dels gats han sobreviscut gràcies a l’ajuda incondicional d’un veí de la zona anomenat Miquel. Aquesta persona s’ha encarregat al llarg de tots aquests anys de proporcionar menjar i aigua als animals mitjançant una politja des del seu pis. Lamentablement, molts altres felins de la colònia van morir, incloses cries que no van aconseguir sobreviure davant de condicions tan inestables i precàries.

Després de deu anys de calvari, Carolina, una nova veïna del barri de Son Oliva i defensora dels drets dels animals, va decidir contactar amb el partit polític Progreso en Verde per posar fi a la situació de la colònia tancada al ‘solar dels horrors’.

La veïna animalista i el grup polític es van posar en contacte amb la constructora propietària del solar, que suposadament desconeixia la situació i la presència d’animals al recinte, per alliberar els felins. Afortunadament, després d’obrir un forat al mur, un total de disset gats van ser rescatats gàbia a gàbia del solar i han estat portats a cases d’acollida.

“L’Ajuntament de Palma ho sabia. SON REUS ho sabia, les associacions de protecció felina ho sabien, desenes de veïns ho sabien i en més d’una dècada ningú no va moure un dit. Per què?”, ha declarat Progrés a Verd a través de les seves xarxes socials.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *