Volem parcs dignes pels nostres gossos!

La promesa va arribar l’any 2014. L’Ajuntament de Barcelona es comprometia a fer grans àrees d’esbarjo a cada districte de la ciutat. Se n’havien de fer 11 en total. A canvi d’aquesta millora, els gossos de la ciutat ja no podrien anar sense lligar pels parcs i carrers de la capital catalana. D’aquells 11 parcs, no s’han estrenat ni la meitat. Mentre esperem, ja s’està sancionant a alguns amos dels gossos per portar-los sense lligar i, a més, no es renoven els minúsculs pipicans de la ciutat a l’espera de les grans àrees d’esbarjo.

Sabem que aquesta problemàtica no és exclusiva de Barcelona. Sabem que els gossos de moltes altres ciutats catalanes i espanyoles pateixen la falta d’espais. És cert que en alguns ajuntaments s’està treballant per solucionar aquesta situació i, des d’Animalados, els aplaudim i ho celebrem. Però la situació no pot esperar més. Volem espais dignes per als nostres gossos!

Per tal de denunciar aquesta situació, ens hem aliat amb ForDogEver, per iniciar una campanya en forma de sorteig que serveixi per denunciar l’estat dels pipicans de qualsevol ciutat espanyola. El guanyador s’emportarà el llibre Entiende y Educa a tu perro, d’Ingrid Ramon i un mocador de disseny per al seu gos. Per participar, cal enviar una fotografia d’algun pipican en mal estat, explicant en quina ciutat es troba. El sorteig es realitzarà entre les deu fotografies que sumin més votacions. Però l’objectiu del sorteig és que hi guanyem tots: volem fer soroll perquè els ajuntaments es posin les piles i dignifiquin els espais per als gossos de totes les ciutats.

Us animem a participar-hi!  

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *